Untuk Makluman


Untuk sebarang tempahan, sila isi Order Form dengan lengkap.

Segala pertanyaan boleh email ke
Email : mybrand.shop@yahoo.com
Tel/WhatsApp : 0129192041

Nazlyizan Creation menjual Bahan-bahan Craft, Felt & etc

Nazlyizan Creation juga menerima dan menjual tempahan jahitan barangan CraftProjek Cuti Hari Raya Cina! Assalamualaikum !

Sebelum cuti raya cina ada dapat tempahan dari pelanggan. Dia nak masa naik cuti raya cina. So kenelah korbankan sikit masa cuti tue. Hasil Projek cuti raya cina ---- tadaaaaanazlyizan craft


Tempahan Keychain Hanphone sebanyak 20pcs. Fuhh ... akhirnya berjaya juga siap. Customer juga berpuas hati sebab dapat pada tarikh yang dijanjikan.

Kalau ada yang berminat untuk menempah seperti hasil diatas pun boleh. Satu hanya RM3.00 sahaja. Kalau tempah banyak-banyak insyallah ada harga istimewa.nazlyizan craft

Ini pula adalah tempahan untuk sarung kotak tisu. Tempah tiga tapi hanya dapat snap satu gambar jerk... huhuhh Fikiran kelaut masa tue ... penat baru balik kutip lala. OpsSss.

So kalau ada yang berminat untuk tempah sarung kotak tisu seperti diatas hanya RM20.00 satu. Nak request design lain pun boleh. Tapi harga mengikut material yang akan digunakan dan kerumitan sesuatu design itu.

No comments:

Post a Comment

This Blog is Belong by NazlyizanCreation [ Don't u DaRe want to CopyCat ] Alright reserved by Nazlyizan Creation